Mannes Bygg

Tjänster

Nyproduktion
Fördelen med att köpa ett nyproducerat hus är att det inte sjunker i värde som en bil gör så fort du kör ut den från bilhandlaren. De kvalitativa villor och fritidshus som vi bygger på totalentreprenad ökar i värde. Att vi är en totalentreprenör innebär att vi sköter alla kontakter med de hantverkare som behövs, till exempel rörmokare och elektriker. Vi tillgodoser dina önskemål och levererar kvalitet som vi vet att du blir nöjd med.

Ombyggnad
Ombyggnationer kan göra mycket för ditt hus, du kan till exempel ge huset lite extra karaktär med en ny farstu, få in ljus med en takkupa eller skapa mer utrymme med ett förråd. Lämnar du det till oss kan det bli precis som du har föreställt dig. Vi bygger utifrån dina drömmar, vet du inte hur du vill ha det - låt oss hjälpa dig!

Tillbyggnad
När ni börjar växa ur huset är det kanske dags att bygga ut. Trivs ni i huset och området är det ett bra alternativ till att köpa ett nytt större hus. Ofta skapar en tillbyggnad känslan av att det är ett nytt hus, även den minsta tillbyggnaden kan göra mycket för hur huset upplevs

Renovering
Vi har lång erfarenhet av att renovera allt från ladugårdar till kök och badrum. Våra hantverkare har både gedigen kunskap och behörighet till att utföra jobben. Vi erbjuder även andra renoveringar såsom uppfräschning av gamla lokaler, kontor eller vad det än kan tänkas vara.

Skorsten, braskamin och öppen spis
Har du köpt insats till en öppen spis eller en ny braskamin så kan vi utföra installationen åt dig, vi åtar oss även montering och reparation av skorsten. Vid behov tar vi hjälp av murare för att kunna garantera en säker och fackmannamässig installation av din eldstad.

Fönsterbyten
Om mycket av husets värme smiter ut genom otäta fönster- och dörrkarmar kan det vara dags att byta till nya och täta fönster. Det sparar energi och är miljövänligt. Vi hjälper dig byta och välja nya fönster. Vi använder oss ofta av träfönster, med eller utan aluminiumbeklädnad. Men vi har även ett underhållsfritt och ekonomiskt alternativ i PVC-fönster.

Uterum
Ett sätt att förlänga sommaren, och komma närmre naturen under andra säsonger, är att bygga ett uterum eller en vinterträdgård. Vi använder oss av välisolerade vikdörrar och skjutdörrar för att du ska få ett mysigt och varmt uterum.